Top

Betaal opties

Wij willen dat u veilig en met gemak winkelt. Daarom gebruiken wij betaalsystemen die veilig, makkelijk en vertrouwd zijn. 

 

 

   
  
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online uw bestelling afrekenen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieren-applicatie van uw bank. Wanneer u toegang hebt tot internetbankieren bij uw bank, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder verdere aanmelding.

 

HOE WERKT IDEAL:

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL, via MultiSafePay of Sisow wilt betalen. Na het controleren van uw gegevens en de bestelde producten, komt u in het iDEAL betaalscherm. Hier selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Meer informatie vindt u bij uw bank.

PayPal is een wereldwijd internet betaalsysteem wat snel, veilig en gemakkelijk is. Uw betalingen zijn online te volgen en uw identiteit blijft onbekend omdat de verkoper geen privé gegevens van de koper kan zien.
 

HOE WERKT PAYPAL:

Bij uw aanmelding voor een paypal account kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.


Overschrijving. U boekt zelf het geld over op onze rekening. Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij uw bestelling verzenden. Wij verzoeken u vriendelijk het totaalbedrag onder vermelding van uw bestelnummer over te schrijven naar onze bankrekening. NL56INGB0009279002 t.n.v. PrimaPrijs te Purmerend.
 BETALEN VANUIT HET BUITENLAND:
Betalen vanuit het buitenland is mogelijk per bankoverschrijving.

Gebruik voor buitenlandoverboekingen:

BIC (Swiftcode): INGBNL2A 
IBAN:                   NL56INGB0009279002

 

 

 

U kunt bij ons veilig betalen met uw creditcard. Wij ondersteunen Mastercard en Visa.